Opbergkist - Memory box - giftbox - geboortedoos - condoleancebox - Herinneringskist - groot

€ 29,95
Op voorraad
SKU
snis200032 40x30x23 grenen

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Bij het bestellen geef je aan welke tekst, naam, lettertype, afbeelding of logo je wil graveren.
De productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt je eigen ontwerp!

Maximaal 30 tekens

Maximaal 20 tekens

Maximaal 200 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, jpg, png

Maximaal 1000 tekens

Opbergkist met klepdeksel grenen.

Op zoek naar een persoonlijke opbergkist herinneringskist  om al je bijzondere spulletjes netjes bij elkaar te bewaren van een geboorte, communie, huwelijk, begravenis, crematie of andere belangrijke gebeurtenis?

Dit kistje is leuk of mooi om te geven.  Je kunt op het kistje een eigen naam, tekst of afbeelding laten graveren en zo je eigen unieke box maken. Wat zou jij er in stoppen?

Kadootjes voor je getuige? Bewaar je liever eigen persoonlijke herinneringen er in? Of geef je hem weg als  kraamkado aan kersverse ouders om de kleine spruit zijn of haar eerste spulletjes te bewaren zoals bijvoorbeeld de foto van de echo, een bijtring, rammelaar, knuffeltje, rompertje of eerste haarlokje? 

Of...wil je hem gebruiken in plaats van een condoleanceboek op een begravenis zodat iedereen zijn of haar brief, tekening of foto kan achterlaten voor de nabestaanden? Of bewaar in je in dit persoonlijke kistje je eigen bijzondere herinneringen en spulletjes van de overledene?

Zoals je ziet een erg veelzijdig inzetbaar kistje. Samen maken we er iets moois van, passend bij het moment van gebruik.

Standaard wordt de gravure gecentreerd. Wil je het anders dan graag even aangeven bij opmerkingen in bestelformulier.

Lettertypes:

Lettertype