Opbergkist - Memory box - giftbox - geboortedoos - condoleancebox - Herinneringskist middel

€ 29,95
Niet op voorraad
SKU
snis200032 29,5 x 19,5 x 13,5 grenen

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Opbergkist met klepdeksel grenen.

Op zoek naar een persoonlijke opbergkist herinneringskist  om al je bijzondere spulletjes netjes bij elkaar te bewaren van een geboorte, communie, huwelijk, begravenis, crematie of andere belangrijke gebeurtenis?

Dit kistje is leuk of mooi om te geven.  Je kunt op het kistje een eigen naam, tekst of afbeelding laten graveren en zo je eigen unieke box maken. Wat zou jij er in stoppen?

Kadootjes voor je getuige? Bewaar je liever eigen persoonlijke herinneringen er in? Of geef je hem weg als  kraamkado aan kersverse ouders om de kleine spruit zijn of haar eerste spulletjes te bewaren zoals bijvoorbeeld de foto van de echo, een bijtring, rammelaar, knuffeltje, rompertje of eerste haarlokje? 

Of...wil je hem gebruiken in plaats van een condoleanceboek op een begravenis zodat iedereen zijn of haar brief, tekening of foto kan achterlaten voor de nabestaanden? Of bewaar in je in dit persoonlijke kistje je eigen bijzondere herinneringen en spulletjes van de overledene?

Zoals je ziet een erg veelzijdig inzetbaar kistje. Samen maken we er iets moois van, passend bij het moment van gebruik.

Standaard wordt de gravure gecentreerd. Wil je het anders dan graag even aangeven bij opmerkingen in bestelformulier.

Lettertypes:

Lettertype