Krukje / Opstapje - Zie jij obstakels of opstapjes?

€ 24,95
Niet op voorraad
SKU
snis200011

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulie aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frrezen of printen.
Onze productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt zelf je ontwerp!
Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Hoe je kijkt, kleurt je dag. Zie jij een obstakel of opstapje? 

Opbergen in de hoogte is slim, maar soms is het lastig om iets te pakken. Met dit, wel bekende, opstapje /krukje kan je makkelijker bovenin de kasten komen. Je kan er ook nog eens goed op zitten.

Ook handig voor paardeneigenaren om te gebruiken tijdens het opstijgen. Zo ontlast je de rug van je paard enorm.

Leuk om weg te geven als prijs in natura bij concours hippique, springwedstrijd, dressuurwedstrijd of ander paarden evenement voorzien je logo en/ of rubriek waarin hij gewonnen wordt.
Voor grotere aantallen wordt aangegeraden om offerte op maat te vragen. Bij bestellen meerdere krukjes met eigen ontwerp / logo graag 1 bestellen met upload kosten en overige los bestellen met opmerking "zie andere bestelling met logo" oid. Zo voorkom je dat je meerdere keren upload kosten betaald voor 1 logo wat je vaker gebruikt.

Wordt geleverd als bouwpakket!

Lettertypes:

Lettertype