Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Over

Historie

Sinds 2004 ontwerpen en maken wij houten naamborden. Wij maken geen gebruik van computer gestuurde freestechnieken. Wij houden van handwerk en creativiteit. Zo creëren wij zoveel mogelijk handmatig uw persoonlijke naambord. En dat blijven wij zo doen, om het natuurlijke en robuuste karakter van hout te behouden én om u een uniek product aan te kunnen bieden.

 

Over ons

Ronny geniet van het eenvoudige leven samen met zijn gezin. Hij waardeert hard werken, maar nog meer waardeert hij de tijd die hij met zijn geliefden doorbrengt. Al jaren maakte hij in zijn oude boerderijtje de mooiste dingen voor en met zijn gezin. Vele knusse uurtjes hebben een schat aan mooie  spullen en herinneringen opgeleverd. Zo maakte hij ooit ook de naamborden voor onze paardenstallen. Vrienden zagen ze en vroegen of hij ook zoiets voor hen kon maken. Het proces om zo’n naambord te maken is een lange. Maar de kwaliteit en schoonheid is elke seconde waard. Elk uit de hand gemaakt naambord is uniek omdat Ronny iedere keer weer het materiaal dient te respecteren waarmee hij werkt en de natuurlijke schoonheid van het materiaal in het product en zijn ontwerp probeert te verwerken.

 

Ronny

 

Wanneer u een handgemaakt product bestelt maakt u deel uit van het proces. Het gaat om uw handgemaakte naambord en u kunt, zoveel of zo weinig u wilt, deelnemen aan dat proces. U kunt uw bord zelf samenstellen met uw eigen tekst in de standaard lettertypes en afbeeldingen die Ronny reeds voor u geselecteerd heeft of u kunt een naambord geheel naar eigen wens (laten) ontwerpen.

 

Het hout kopen we bewust in bij twee lokale leveranciers van inlands hout. Hier wordt op kleine schaal bomen tot balken en planken gezaagd. Zo weten wij precies wat we krijgen en de impact op het milieu is laag. Ook steunen we de ondernemers in onze regio op deze manier.

 

Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke punten maar ook de uitstraling van het bord is voor Ronny erg belangrijk. Hij geniet er van om samen met de nieuwe eigenaar een mooi ontwerp samen te stellen, een passend stuk hout er bij te kiezen en het bord vervolgens te maken. De trots die Ronny in elk stuk legt is duidelijk, want voor hem betekent het proces van maken net zoveel als dat het eindproduct hopelijk voor u gaat betekenen.

 

Ronny zet zich ervoor in om, in een tijd van massaproductie in de “wegwerpmaatschappij”, te laten zien dat ambachtelijk gemaakte producten de moeite waard zijn. In een wereld vol drukte worden de Naam In Hout producten, in alle rust, gemaakt voor mensen die er de voorkeur aan geven om te genieten van de tijd die we samen hebben. Het unieke eindresultaat is alleen mogelijk als een ambachtsman, een creatieve geest en duurzame materialen samenkomen en deze al zijn liefde en tijd geeft om het product uit de hand te maken, om iets te creëren wat alleen zij samen kunnen doen. Dit is ook de reden dat alleen Ronny de borden maakt. We realiseren ons dat de prijs daardoor wat hoger ligt dan van producten uit de groothandel. U krijgt daarvoor echter een duurzaam, tijdloos, prachtig en uniek object waar met liefde en zorg aan is gewerkt speciaal voor u.

 

En is uw naambord klaar, dan gaat deze met de Naam in Hout fiets op weg naar de pakketdienst!

 

fiets

 

 

Werkwijze

Zodra wij uw bestelling voor een Naambord met jouw naam in een ontwerp hebben omgezet wordt deze handmatig in het hout gefreesd en daarna weerbestendig ingekleurd en met olie of lak afgewerkt.

 

Voor een Naambord met jouw ontwerp hebben wij voordat wij het naambord produceren eerst contact met de klant om het uiteindelijke ontwerp af te stemmen.

 

Wij kunnen uw aankoop ingepakt als cadeau leveren, voorzien van een persoonlijk bericht op een adres naar keuze.

 

Afgezien van de Standaard naamborden zijn naamborden van Naam in Hout niet te ruilen. Verzekerd u zich ervan ons de juiste informatie te verstrekken zoals hoofdletters, speciale tekens. Eenmaal gefreesd kunnen wij type en spelfouten niet meer herstellen.

 

Gebruik

Onze producten worden gemaakt van natuurlijke materialen. Uw aanschaf zal altijd in vorm en kleur afwijken van de in de webshop getoonde voorbeelden. Uw ontwerp zal echter altijd sprekend zijn.

 

Naamborden van Naam in Hout kunt u met een gerust hart buiten ophangen. Kiest u voor Lariks hout dan kan dit onbehandeld buiten worden opgehangen. Na verloop van tijd zal het hout door UV-straling en weersinvloeden van kleur veranderen. Van grijs tot groen afhankelijk van de locatie. Een laagje olie of was zal dit proces vertragen. Een gelakt bord zal nog langer de oorspronkelijke kleur behouden. In alle gevallen geldt dat houtwerk om kleur te behouden moet worden onderhouden. Dat wil zeggen op gezette tijden het bord schoonmaken en opnieuw in de olie, was of lak zetten.

 

Naam in Hout vertrouwd erop dat u uw naambord op een verantwoorde wijze bevestigd. Schade door gebruik van bijvoorbeeld te grote schroeven voor de bevestiging gaten of het onder spanning bevestigen op een ongelijke ondergrond kunnen wij niet vergoeden. Natuurlijk bekijken wij in ieder geval of wij schade hadden kunnen voorkomen en zullen daar waar redelijk tegemoet komen.