Pennenbakje rechthoek met ronde opening

€ 3,75
Op voorraad
SKU
snis200028 - Pennenbakje rechthoek met ronde opening; beukenhout

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 200 tekens

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Maximaal 1000 tekens

Ga je naar een kinderfeestje en weet je niet wat te geven?
In het digitale tijdperk is het belangrijk om te blijven schrijven. Hoe leuk is het dan om een pennenbakje met je eigen naam te krijgen met een afbeelding die past bij je hobby?

Wie schrijft die blijft.....Is een bekend gezegde.
Een houten pennenhouder van beukenhout. Ideaal voor op bureau van mama of papa, of als cadeautje voor juf of meester. Ook altijd je pen kwijt? Verzamel ze allemaal netjes in je persoonlijke pennenbakje en hou je werkplek opgeruimd. Of  graveer je eigen tekst er op en geeft hem als persoonlijk kado aan papa met vaderdag, mama met moederdag of juf of meester aan het einde van het schooljaar.

Staat ook mooi met pennen naast je gastenboek op jullie huwelijk. Of op minder vrolijke dagen naast het condoleanceboek op een begravenis.
We hebben bijpassende waxinelichthouders.

Vraag bij grotere aantallen een offerte aan.

Lettertypes:

Lettertype