Pen - schrijfset met gravure - wood

€ 14,95
Op voorraad
SKU
snis180081

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 25 tekens

Maximaal 25 tekens

Maximaal 25 tekens

Maximaal 25 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Het mooie met het praktische verbinden – daar slaagt de mooie houten schrijfset in het houten etui in.  Een prachtig en persoonlijk cadeau, wat met veel plezier dagelijks zal worden gebruikt. De schrijfset bestaat uit een houten cassette met een houten balpen en vulpotlood met metalen clip en schrijfpunt.

Om van deze set nu een echt persoonlijk geschenk te maken kunnen we casette van de set voor u voorzien van een persoonlijke gravure. Namen, een (trouw-, diploma-, of  communie-)datum of een persoonlijke wens, het kan allemaal. Een bijzonder geschenk te geven op een verjaardag, communie, bruiloft, jubileum of bij het tekenen van actes van een nieuw huis, eigen bedrijf, of nieuw pand of natuurlijk het tekenen van een diploma!

Uiteraard is deze representatieve set ook te voorzien van naam en sterfdatum en zo te gebruiken bij het tekenen van het condoleance register waarna de nabestaanden de set ter herinnering mee naar huis kunnen nemen.

De tekst wordt standaard gecentreerd.

Levertijd ca 5-10 werkdagen 

Lettertypes:

Lettertype