Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Pen - schrijfset met gravure - wood

Het mooie met het praktische verbinden – daar slaagt de mooie houten schrijfset in het houten etui in.  Een prachtig en persoonlijk cadeau, wat met veel plezier dagelijks zal worden gebruikt. De schrijfset bestaat uit een houten cassette met een houten balpen en vulpotlood met metalen clip en schrijfpunt.


Om van deze set nu een echt persoonlijk geschenk te maken kunnen we casette van de set voor u voorzien van een persoonlijke gravure. Namen, een (trouw-, diploma-, of  communie-)datum of een persoonlijke wens, het kan allemaal. Een bijzonder geschenk te geven op een verjaardag, communie, bruiloft, jubileum of bij het tekenen van actes van een nieuw huis, eigen bedrijf, of nieuw pand of natuurlijk het tekenen van een diploma!


Uiteraard is deze representatieve set ook te voorzien van naam en sterfdatum en zo te gebruiken bij het tekenen van het condoleance register waarna de nabestaanden de set ter herinnering mee naar huis kunnen nemen.


De tekst wordt standaard gecentreerd.


Lettertypes:


Lettertype

Artikelnummer: snis180081

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,95

Maximaal aantal karakters 25

Maximaal aantal karakters 25

Maximaal aantal karakters 25

Maximaal aantal karakters 25

+€ 25,00

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpeg,jpg

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

De schrijfset Wood is een stijlvolle schrijfset met een duurzame uitstraling. De schrijfset bestaat uit een houten cassette met een houten balpen en vulpotlood met metalen clip en schrijfpunt.

Een mooie houten pennenset met logo of een persoonlijke gravering als blijvend en praktisch geschenk. De set is erg mooi en luxe om te zien. Schrijft prima. Een hele mooie, representatieve set die naast praktisch ook erg mooi is om te schenken.

Op het werk, op school of om andere zaken te noteren – een pen hebben we allemaal nodig op verschillende momenten. Schrijven wordt veel leuker met een bijzonder en persoonlijk exemplaar! Deze houten pennenset,uit beukenhout vervaardigd, ziet hij er niet enkel goed uit, ze liggen ook goed in de hand. 

Dit mooie en praktische cadeau wordt een echte blikvanger dankzij het sierlijke houten etui, waarin de set wordt geleverd en bewaard kan worden. 

Een pen heeft eindeloze mogelijkheden. Teksten, verhalen, brieven, memo’s, boodschappenlijstjes, huiswerk, het tekenen van belangijke documenten, aangifte van geboorte, tekenen van diploma, huwelijksacte ( let op soms zwarte inkt vereist) of communie.

Uniek kado voor leerlingen groep 8, examenkandidaten, jubilaris, meester of juf, mannen, vrouwen, vaderdag, moederdag, kerstmis, verjaardag, opa, getuige, bruidsjonker, peter en meter, tekenen van condoleance regsiter, eigenaar van nieuwe woning, startende ondernemer, geslaagd kado. 

Deze mooie houten pennenset is natuurlijk ook zeer geschikt als representatief promotiemateriaal voor bedrijf, kado voor een nieuwe werknemer of bij het afscheid van gewaardeerde werknemers.

De balpen heeft een blauw schrijvende vulling. Productinformatie Materialen Aluminium, Beukenhout, Esdoornhout Gewicht ca 100 gram Schrijfkleur Blauwschrijvend Afmeting: cassette: 

Vraag voor grotere aantallen een passende offerte aan!

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.