Baby & Adoptie

Wat heerlijk dat er een kleintje in uw familie, vrienden- of werkkring bij komt. Natuurlijk wilt u de kersverse ouders verrassen met een cadeautje. Bij ons kunt u terecht voor een persoonlijk en uniek kraam- of adoptiekado.

Misschien laat u uw eigen creativiteit de vrije loop, misschien baseert u uw keuze op basis van het (geboorte) kaartje, waar u ook voor kiest u bent verzekerd van een uniek kado zoals diverse geboortecadeaus, babykamer decoratie, geboorteborden, letterblokken, geboortetorens, houten speelgoed met naam, afteltorens, tandendoosjes, naamborden, geboorteplanken en nog veel meer.

Misschien ben je zelf wel zwanger en ben je opzoek naar een prachtig aandenken om weg te geven bij de geboorte van jullie kleintje. Jullie kindje staat binnenkort in het middelpunt van de belangstelling.

Bij het bezoek van vrienden en familie in het ziekenhuis of bij jullie thuis, wil je misschien ook wel een "alternatief" doopsuiker als aandenken meegeven.

Onze flesopeners, onderzetters, kleine broodplankjes en houten lepels worden hier heel veel voor gebruikt. Leuk voorzien met de naam van jullie kindje geef je iets blijvends en duurzaams mee.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 63

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina