Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Deco Letters

Je ziet de leuke decoratieteksten regelmatig voorbij komen bij bedrijven of iemand in de vensterbank, kast, op de deur, of aan de muur. Bij Naam in Hout bestel je in een handomdraai leuke woorden, teksten, losse letters of leestekens. De letters zijn verkrijgbaar in diverse soorten hout of MDF maar ook Plexiglas, Forex of Dibond behoord tot de mogelijkheden.

Met de losse decoratieletters maak je een duidelijke statement en creëer je de juiste sfeer in huis of op jouw werkplek. De mogelijkheden zijn eindeloos en laten veel ruimte voor creativiteit. Plak de letters op de muur of zet een tekst in de vensterbank of op een plank; leuk voor woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of keuken maar zeker ook voor bedrijven.

Losse-, frees-, of gevelletters zijn perfect om op een krachtige manier jouw verhaal of boodschap duidelijk te maken. Bestel je eigen favoriete woord, naam, logo of complete tekst met de decoratieletters bij Naam in hout.nl. Neem graag contact met ons op om je te laten informeren over de vele mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

1 Artikel(en)

per pagina

1 Artikel(en)

per pagina