Houten speelgoed

De liefde voor de natuur brengen wij de kinderen liefst zo vroeg mogelijk bij. Daarom leveren we vanaf nu ook houten speelgoed voorzien van naam en/ of geboorte datum of andere tekst. Speelgoed is immers ideale cadeau voor een kind.

Voor een verjaardag, als kraamkado, Sinterklaas, Kerst of gewoon zomaaar.

Het aanbod van speelgoed is tegenwoordig zo uitgebreid dat je al snel het bos niet meer door de bomen ziet.

Over bos en bomen gesproken: houten speelgoed bestaat al eeuwen is duurzaam en tijdloos. Houten speelgoed gaat vaak generaties mee. Daarom kiezen scholen en kinderdagverblijven vaak voor houten speelgoed.

Houten speelgoed is weliswaar duurder dan dat van plastic, maar daar staat tegenover dat speelgoed van hout langer meegaat. Houten speelgoed stimuleert de verbeelding van je kindje.

Plastic speelgoed is vaak fel van kleur, maakt veel geluid en gebruikt veel batterijen. Je merkt vaak dat je kindje er snel op uitgekeken is.

In een tijd van technische snufjes houden kinderen nog altijd gewoon van bouwen, schommelen en rijden. Houten speelgoed is eenvoudiger van opzet en zet daardoor de deur op en voor uren speelplezier met een grenzeloze fantasie en stimuleert daarmee de creativiteit.

De geur, de textuur, het gewicht en het geluid van hout stimuleert de ontwikkeling van de zintuigen. Een houten blokkenset stimuleert daarbij bijvoorbeeld ook de motorische en verstandelijke ontwikkeling. Denk maar aan het tellen van de blokjes, of het maken van een steeds hogere stapel. Een hamerbankje stimuleert juist de oog-hand coördinatie

Daarnaast is houten speelgoed ook gewoon perfect bruikbaar als decoratie in de baby-, kinder- of woonkamer wanneer er even niet mee gespeeld wordt.

Kijk voor prachtige decoratie houten voertuigen van hier.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina