Bedankjes, Relatiegeschenken & Promotiemateriaal

Een bedankje of relatiegeschenk gegraveerd met logo en/of boodschap is meer dan een cadeautje. Het levert een grote meerwaarde bij het binden van jullie gasten, klanten, het versterken van jullie imago en de marketing van je producten of diensten.

Het is één-op-één communicatie voor langere tijd.

In principe zijn al onze producten, die op onze site staan, te bestellen met staffelkorting.

Vraag gerust naar de mogelijkheden en een offerte op maat!!

Onze bestsellers vind je hieronder (met de bijbehorende prijzen voor grote aantallen).

 

 

 

We proberen een steeds groter assortiment van duurzame en houten producten voor jullie te verzamelen die geschikt zijn als bedankje, promotiemateriaal of als aanvulling of basis van een kerstpakket. Denk hierbij aan gepersonaliseerde pennensets, openers of bijvoorbeeld snijplanken.

Als familiebedrijf staan wij altijd voor u klaar en reageren altijd snel via mail. Neem voor vragen of advies gerust contact op.

Heeft u een  scherpe deadline of een specifieke wens? Wij doen graag een stapje extra!

Graveren is duurder dan printen. U maakt echter een onuitwisbare indruk met een prachtig bedankje of relatiegeschenk i.p.v. enkel en alleen een goedkoop promotiemiddel.

Het grote voordeel van een gravure  ten opzichte van print is dat de gravure niet zal slijten en uw boodschap dus langer bewaard blijft dan bij goedkopere bedrukte producten.

Laten we het samen mooi en duurzaam maken!

 

 

Relatie geschenken Een bedankje of relatiegeschenk gegraveerd met logo en/of boodschap is meer dan een cadeautje. Het levert een grote meerwaarde bij het binden van jullie gasten, klanten, het versterken van jullie imago en de marketing van je producten of diensten. Het is één-op-één communicatie voor langere tijd. In principe zijn al onze producten, die op onze site staan, te bestellen met staffelkorting. Vraag gerust naar de mogelijkheden en een offerte op maat!! Onze bestsellers vind je hieronder (met de bijbehorende prijzen voor grote aantallen). We proberen een steeds groter assortiment van duurzame en houten producten voor jullie te verzamelen die geschikt zijn als bedankje, promotiemateriaal of als aanvulling of basis van een kerstpakket. Denk hierbij aan gepersonaliseerde pennensets, openers of bijvoorbeeld snijplanken. Als familiebedrijf staan wij altijd voor u klaar en reageren altijd snel via mail. Neem voor vragen of advies gerust contact op. En heeft u een heel scherpe deadline of een specifieke wens? Wij doen graag een stapje extra! Graveren is duurder dan printen. U maakt echter een onuitwisbare indruk met een prachtig bedankje of relatiegeschenk i.p.v. enkel en alleen een goedkoop promotiemiddel. Het grote voordeel van een gegraveerde afbeelding ten opzichte van print is namelijk dat de gravure er niet af kan slijten en uw boodschap dus veel langer zichtbaar blijft dan bij goedkopere bedrukte producten. Laten we er samen iets moois van maken!
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 108

Van hoog naar laag sorteren
per pagina