Snijplanken

Een uniek cadeau, of relatiegeschenk: een pizzaplank, kaasplank, broodplank, tapasplank, snijplank, steakplank of houten bord.

We leven in een wegwerpmaatschappij. Voor steeds meer mensen wordt het belangrijk om een geschenk of cadeau aan hun relaties of personeel te geven waarvan ze weten dat het product duurzaam is. Daarnaast is het ook gewoon erg leuk als het product eerlijk en ambachtelijk gemaakt is.

Een gewone snijplank is overal verkrijgbaar, dus verras nu met een gepersonaliseerde snijplank met leuke quote, lieve groet of afbeelding.

Zo maak je je cadeau wel heel persoonlijk en extra duurzaam. Onze snijplanken zijn natuurlijk Foodsafe en van zeer hoge kwaliteit. 

Het is een feit dat persoonlijke geschenken minder snel worden weggegooid. Want zeg nou zelf. Wat is er nou leuker dan je pizza, vlees, kaas, groenten of brood snijden op een persoonlijk gegraveerde snijplank?

Met deze persoonlijke snijplanken is eten maken en serveren van hapjes voortaan een feestje. Met zo'n uniek en persoonlijke cadeau weet jij iedereen te verrassen!

Staat jouw snijplank er niet tussen? Informeer naar andere modellen of een snijplank op maat.

Heb je zelf ergens al een mooie snijplank gevonden die je graag wil laten graveren dan is dat ook mogelijk. Neem in daarvoor contact met ons.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 81

Van hoog naar laag sorteren
per pagina