Verzenden lasergraveren binnen 3 tot 7 werkdagen. Ambachtelijke naamborden ca. 14 dagen of kies voor spoed. 

Privacyverklaring

In onze verklaring vind je onze gegevens, informatie over persoonsgegevens, wat verwerking van persoonsgegevens is, waarom wij je persoonsgegevens verwerken, wat we doen om te zorgen dat je gegevens veilig worden verwerkt, wat je rechten zijn en hoe lang je gegevens bewaard
worden.

Deze privacyverklaring is van toepassing als je onze website (www.lnaaminhout.nl) bezoekt, een bestelling plaatst of een overeenkomst sluit.


Onze gegevens zijn:


Naam in Hout
Wedzebuorren 7
9286 ER Twijzel
Telefoonnummer: 06 811 456 11
KvK-nummer: 70984859
Website: www.naaminhout.nl
E-mail: info@naaminhout.nl

Persoonsgegevens
Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie geven over jou en waarmee je rechtstreeks of indirect identificeerbaar bent.

Verwerking persoonsgegevens
Onder verwerking van persoonsgegevens verstaan we: verzamelen, vastleggen, ordenen bewaren, bijwerken, wijzigen, opvragen, raadplegen, gebruiken, verstrekken door middel van doorzending, verspreiding of enige andere vorm van terbeschikkingstelling, samenbrengen, met elkaar in verband brengen, en afschermen, uitwissen of vernietigen van je persoonsgegevens

Doeleinden

Je persoonsgegevens verwerken we voor de volgende doeleinden zodat wij contact met je kunnen opnemen, voor de bestelprocedure, voor het opstellen van offertes en overeenkomsten. zodat wij je op de hoogte kunnen stellen van wijzigingen van onze, diensten of producten, zodat wij onze producten of diensten bij je af kunnen leveren, om nieuwsbrieven te versturen als je daar toestemming voor gegeven hebt, voor algemene of gerichte aanbiedingen, voor je account op onze website en om reviews te plaatsen. Wij verwerken alleen persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor deze doeleinden. Je persoonsgegevens verwerken we ook om wettelijke verplichtingen na te komen, onze dienstverlening te verbeteren, klachten in behandeling te nemen en fraude te voorkomen. We verkopen je persoonsgegevens nooit door aan derden. Wij stellen wel een profiel van je op en nemen geen geautomatiseerde beslissingen die aanzienlijke gevolgen voor je kunnen hebben. Om zorg te dragen voor je persoonsgegevens sluiten wij met bedrijven een verwerkersovereenkomst indien die bedrijven je gegevens verwerken in onze opdracht. 

Persoonsgegevens die wij verwerken 

Om de doeleinden uit te voeren verwerken wij de volgende persoonsgegevens: naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres

Rechten

Wil je weten welke persoonsgegevens wij hebben verwerkt? Stuur dan een e-mail naar info@naaminhout.nl met het verzoek tot inzage in je gegevens. Uiterlijk binnen vier weken krijg je een reactie op het verzoek. Zijn je persoonsgegevens onjuist, onvolledig, niet ter zake dienend voor de doeleinden waarvoor ze zijn verwerkt of op andere wijze in strijd met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) of andere wetgeving? Dan heb je recht op correctie van je persoonsgegevens. Correctie houdt in verbetering, aanvulling, verwijdering of afscherming van je persoonsgegevens. Daarnaast heb je het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens, het recht om minder gegevens te laten verwerken, het recht om toestemming die je hebt gegeven in te trekken en het recht op dataportabiliteit. Stuur je verzoek naar info@naaminhout.nl  Uiterlijk binnen vier weken krijg je een reactie op het verzoek. Wij willen je ook wijzen op de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt je persoonsgegevens ook inzien en aanpassen via je account op onze website.


Veiligheid

Persoonsgegevens zijn persoonlijk en moeten persoonlijk blijven. Wij vinden het net zo belangrijk als jij dat je persoonsgegevens niet op straat terecht komen of onrechtmatig worden verwerkt. Daarom passen wij alle mogelijke technische en organisatorische maatregelen toe om je persoonsgegevens veilig te verwerken. Om je persoonsgegevens te beveiligen gebruiken wij beveiligingssoftware zoals een virusscanner en firewall, wachtwoorden voor elektronische systemen, een beveiligde internetverbinding, back-ups, encryptie.

Bewaring persoonsgegevens


We bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk voor de uitvoering van de doeleinden. Indien er wettelijke voorschriften van toepassing zijn op de bewaring dan worden de persoonsgegevens niet langer bewaard dan wettelijk voorgeschreven.