Mini snij- ,presenteer-, serveerplankje - mini Naambordje - Gourmet plankje - Raclette onderzetter -Beuken

€ 5,95
Op voorraad
SKU
snis190002

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulie aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frrezen of printen.
Onze productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt zelf je ontwerp!
Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 200 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpg

Maximaal 1000 tekens

Leuk miniplankje wat te gebruiken is als mini naambordje voor op de kooi van huisdieren. Gebruik hem als gepersonaliseerd gourmet plankje om je pannetje op te zetten of je vieze spatel op te leggen. Tip: bestel Gourmet spatels ook met eigen tekst. Of zie jij er meer een 1 persoons presenteerplankje in? Leuk om een lekker hapje voor bij de borrel te presenteren of als plankje voor je petit four, koekje, of bonbonnetje bij je thee of koffie, high tea of afternoon tea.

Voorzien van naam ideaal voor je tafelschikking tijdens je huwelijk.  Geef hem mee als aandeken naar een (in)formeel etentje of borrel, als relatiegeschenk, persoonlijk plankje in een kerstpakket of wat kun jij er nog meer bij verzinnen? Kortom multifunctioneel inzetbaar.

Let op: standaard voorzien van tekst aan onderzijde"fur's raclette pfannle" ( kan evt verwijderd worden neem dan contact op)

Lettertypes:

Lettertype

Vraag bij grotere aantallen offerte aan.