Rugzak - gymtas -schooltas van katoen en kurk met naam of logo

€ 15,95
Op voorraad
SKU
snis200045 tas rugzak - katoen - kurk

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulie aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frrezen of printen.
Onze productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt zelf je ontwerp!
Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 14 tekens

Maximaal 40 tekens

Maximaal 200 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps, jpg, png

Maximaal 1000 tekens

Het rugzakje is handig voor mee naar school, als gymtas, als turntas, voor op vakantie of als snoeptasje tijdens Sint-Maarten. 

Wat is er handiger voor een kind dan een gymtas met eigen naam te hebben? Nooit meer de gymkleding kwijt. Zo’n tas is erg handig voor sporten maar natuurlijk ook voor de gewone dag op school. Je beker en je lunchtrommeltje er in en je bent klaar voor een nieuwe schooldag.  Maak de tassen persoonlijk met een naam of leuke afbeelding op het kurk gedeelte.

Tip: wil je de ruszakken / gymtasjes bestellen met je eigen logo,  voor de leerlingen tijdens hun jaarlijkse schoolreisje of om nieuwe leerlingen welkom te heten, vraag dan om een offerte op maat.

Tip 2: De rugzakken zijn ook erg leuk om te gebruiken in de kinderkamer als opbergzak voor speelgoed!

Tip 3: Ook handig met je paardenborstels er in voor naar de manege!

Moeite met het maken van een ontwerp? Kijk eens op onze inspiratie pagina of stuur ons even een berichtje met wat u ongeveer in gedachten heeft en dan gaan onze ontwerpers voor u aan de slag. Maken we er samen iets moois van!

Wil je de rugzak liever zakelijk gebruiken? Ook dat is mogelijk. De rugzak met kurk is een handig tasje dat veel wordt weggegeven op evenementen als beurzen, tijdens workshops, op open dagen en seminars. Een ideaal product om te graveren met een logo, slogan en/of tekst. Het zal veel gezien worden! De rugzak heeft een strak en vooral duurzaam design. Door het randje kurk krijgt de tas een unieke uitstraling en het kurk geeft het een mooie duurzame uitstraling achter de gravure van je logo en/of tekst. 

Voor grotere aantallen neem dan ook graag even contact met ons op voor een passende offerte!