RVS heupflesje Small - zakflacon - platvink -borstfles - pocket flacon

€ 14,50
Op voorraad
SKU
190022- small

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 150 tekens

Maximaal 10 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Maximaal 1000 tekens

Andere modellen: Hout

Ken jij iemand die graag een borreltje drinkt? Of wil je iemand verrassen met een stijlvol en persoonlijk cadeau? 

Dit stijlvolle, elegante, kleine maar toch ook stoere heupflesje is een echte favoriet bij Naam in Hout! Door zijn iets kleinere formaat past hij haast in elke zak. Onze flacon van RVS heeft een aan één kant een holle zijde. Door deze typische vorm is de heupflacon makkelijk in een achterzak of in de binnenzak van je jas mee te nemen. Erg handig tijdens een gure herfstwandeling, voor de jagers onder ons, de wildspotters, de natuurliefhebbers of schippers. Maar natuurlijk ook tijdens een feestje, carnaval, of je  wintersportvakantie. Dat maakt de heupfles het perfecte cadeau om aan jouw geliefde, vader, zoon, broer, vriend(of natuurlijk aan jezelf!) te geven. Maak je heupfles persoonlijk met een lieve, stoere, grappige tekst, quote of naam. Vereeuwig een speciale datum of andere gelegenheid en voeg eventueel een afbeelding bij. 

Super leuk cadeau voor vaderdag, moederdag of jouw valentijn. Vul de heupfles zelf af met een favoriet drankje en zeker weten dat jouw cadeau favoriet is!

Deze slim ontworpen heupfles met een klassieke stijl en jouw eigen ontwerp is een perfecte must-have voor de eigentijdse 'gentleman' of je getuige van je huwelijk.

En wat dacht je van een zakflacon als relatiegeschenk?

Te bestellen vanaf 1 exemplaar maar ook grotere aantallen zijn zeker ook mogelijk.

Let op: bestel de gravure maat niet te klein! Wil je dat een tekst  in combinatie met een afbeelding of afbeelding mooi uitkomt ga dan zeker voor de 2 grootste maten anders zal je afbeelding waarschijnlijk wat wegvallen.

Neem voor grotere aantallen  contact met ons op voor een passende offerte.

Lettertypes:

Lettertype