Let op! Week 30,31,32 zijn wij gesloten en gelden dus langere levertijden. Bestellingen voor 24 juli worden nog gewoon verwerkt. Vanaf maandag 16 augustus worden de bestellingen vanaf 24 juli weer verwerkt. Fijne vakantie allemaal!

Verzenden: lasergraveren 3-7 werkdagen, lasercraft ca. 14 dagen, ambachtelijk ca. 21 dagen.

Schrijfmap-notitieboekje Kurk A5 graveren

Het mooie met het praktische verbinden – daar slaagt de mooie schrijfmap.  Een prachtig en persoonlijk cadeau, wat met veel plezier dagelijks zal worden gebruikt.


Om van deze map nu een echt persoonlijk geschenk te maken kunnen we de map voor u voorzien van een persoonlijke gravure. Namen, een (trouw-, diploma-, of  communie-)datum of een persoonlijke wens, het kan allemaal. Een bijzonder geschenk te geven op een verjaardag, communie, bruiloft, jubileum of bij het tekenen van actes van een nieuw huis, eigen bedrijf, of nieuw pand!


De schrijfmap Kurk A5 heeft een creatieve en originele uitstraling. De map heeft een klein insteekvak voor visitekaartjes en een groot insteekvak voor andere documenten. In de schrijfmap vindt u een notitieblok (13,5x19 cm) met 25 vellen gelinieerd papier. Ook handig is de pennenlus. De map wordt afgesloten met een rubberen afsluitband. Het is bovenal een praktisch cadeau, dat er erg leuk uitziet. Vele zullen deze persoonlijke map waarderen en het graag op kantoor gebruiken of onderweg meenemen.


Exclusief pen geleverd! Maar een houten pen kan er wel bijgeleverd worden.


Lettertypes:


Lettertype

Artikelnummer: snis180119

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 21,95

Maximaal aantal karakters 50

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpeg,jpg

Maximaal aantal karakters 20

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

De schrijfmap kurk is een stijlvolle map met een duurzame uitstraling. 

Een mooie map met logo of een persoonlijke gravering als blijvend en praktisch geschenk. De map is erg mooi en luxe om te zien. Schrijft prima. Een hele mooie, representatieve map  die daarnaast praktisch is.

Op het werk, op school of om andere zaken te noteren – een pen en papier hebben we allemaal nodig op verschillende momenten. Schrijven wordt veel leuker met een bijzonder en persoonlijk exemplaar! 

Leuk om te geven aan iedfereen die veel notities moet maken. Ceremoniemeesters, mensen met nieuwe baan, mensen die op zoek zijn naar een nieuw huis en ga zo maar door.

Deze mooie schrijfmap is natuurlijk ook zeer geschikt als representatief promotiemateriaal voor bedrijf, kado voor een nieuwe werknemer of bij het afscheid van gewaardeerde werknemers.

20 cm x 16 cm x 1.5 cm

Kurk, PU

Vraag voor grotere aantallen een passende offerte aan!

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.