Vaderdag - moederdag serveerplankje

€ 12,95
Op voorraad
SKU
snis200016 - serveerplankje Moederdag

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 40 tekens

Hoe schattig is dit serveerplankje ‘Fijne dag.......’? Op dit plankje kun je een moederdag ontbijtje serveren, een heerlijk ( zelfgebakken) lievelingstaartje presenteren of iets anders wat mama of oma lekker vindt.
Misschien wel in de avond te gebruiken als hapjesplank of tapasplankje. Of gebruik het als basis voor een borrel- en kaasplankje voor op haar verjaardag of een andere gezellige gelegenheid. 

Door de tekst "fijne dag...... " begint voortaan iedere dag van mama of oma met een lieve groet van haar kinderen of kleinkinderen. Je kunt namelijk deze broodplank ook personaliseren met de namen van de kinderen. 

Je kunt kiezen uit drie verschillende afmetingen van het plankje.  Het broodplankje bestaat uit onbehandeld beukenhout. 

Liever een eigen tekst, lettertype of ontwerp? Kijk dan in de categorie snijplanken. Hier staan alle snijplanken ( ook deze modellen) die je zelf kan laten ontwerpen, om bijvoorbeeld  met een kindertekening te laten graveren.