Serveerplankje met kindertekening

€ 16,95
Op voorraad
SKU
snis200016 - serveerplankje Moederdag-tekening

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpg

Opzoek naar het perfecte moederdag of vaderdag cadeau? Kindertekening en een moederdagontbijt in 1! Graveer je kindertekening op dit broodplankje! Succes verzekerd! Iedere dag weer een fijn begin van de dag!
Op dit plankje met je eigen kindertekening kun je een moederdag of vaderdag ontbijtje serveren, een heerlijk ( zelfgebakken) lievelingstaartje presenteren of iets anders wat papa, mama of oma lekker vindt.
Misschien wel in de avond te gebruiken als hapjesplank of tapasplankje. Of gebruik het als basis voor een borrel- en kaasplankje voor op haar verjaardag of een andere gezellige gelegenheid. 

Door de persoonlijke tekening begint voortaan iedere dag van mama of oma met een lieve herinnering aan haar kinderen of kleinkinderen. Je kunt natuurlijk ook een eigen tekst toevoegen.

Je kunt kiezen uit drie verschillende afmetingen van het plankje.  Het broodplankje bestaat uit onbehandeld beukenhout. 

Maak een mooie tekening met bv zwarte stift, upload deze tekening en wij doen de rest!