Sleutelhanger - Ovaal

€ 6,50
Op voorraad
SKU
snis180148

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 15 tekens

Maximaal 15 tekens

Maximaal 150 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Maximaal 1000 tekens

Nieuwe woning? Rijbewijs gehaald? Camper gekocht? Iemand hart onder de riem steken? Relatiegeschenk?

Waar zou jij een persoonlijke sleutelhanger / label voor willen hebben of aan wie zou jij hem willen schenken? Verzin een persoonlijke tekst. Zoek een passende afbeelding en in een handomdraai heeft u een heel leuk cadeau! Wij denken graag met u mee.

Een sleutelhanger is ook al jarenlang een zeer populair artikel om weg te geven op beurzen en evenementen. Met deze sleutelhanger  kunt je jouw relaties verrassen met een een populair relatiegeschenk, dat tegelijkertijd duurzaamheid uitstraalt.  De sleutelhanger  is gemakkelijk te bevestigen aan je sleutelbos door middel van een stevige, grote metalen sleutelring. 

Of.......ook super leuk als tractatie met een snoepsleutel er aan. 

Mogelijkheid tot het extra graveren van de achterkant voor bv ICE nummers. Dubbelzijdig graveren, grotere aantallen, tractaties, ander lettertype of andere specifieke vraag....neem daarvoor even contact met ons op. 

Lettertypes:

Lettertype