Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Snijplank, broodplank, ontbijtplank "Geef ons heden ons dagelijks brood" meerdere ontwerpen.Brood- of ontbijtplankje met de tekst  “Geef ons heden ons dagelijks brood”.
Matteüs 6:11


De warme uitstraling van het duurzame beukenhout past in ieder interieur. Het broodplankje is te gebruiken als snijplank, broodplankje of gewoon als ontbijtbordje / ontbijtplankje. In je keuken neerzetten als decoratie kan natuurlijk ook! 


Geef in het keuzemenu aan welk ontwerp je wil hebben. ( Zie nummer op foto)


Wil je dit ontwerp op een ander product? Dat kan uiteraard! Geef bij je bestelling dan het nummer van je gewenste afbeelding ( GOHODB met nummer)  door en kies je gewenste maat van de gravure bij het betreffende artikel.


Meer nodig dan je kan invoeren in de webshop? Stuur even een berichtje dan maak ik er meer.Artikelnummer: snis200017 - SL groot GOHODB

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,95
+€ 3,00

Maximaal aantal karakters 50

Maximaal aantal karakters 200

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Materiaal

beuken houtL 39,5 CM x B 18 CM x D 1,5 CM inclusief handvat

Toepassing
Kaasplank, borrelplank, tapasplank, anti-pasti, bruiloft, jubileum, afscheid, verjaardag, nieuw huis, Keuken, aandenken, prijs, B&B, koken, presenteerplank, hapjesplank, serveerplank.

Onderhoud

Om de plank schoon te maken kunt u deze schoonvegen of afnemen met een vochtige doek en daarna laten drogen. Hout en de gravure kan slecht tegen water. Wanneer de plank langdurig in contact is met water of ander vocht kan de plank gaan barsten of kromtrekken. De plank mag dan ook niet gereinigd worden in de vaatwasmachine. Wij adviseren u een onderhoudsolie te gebruiken om de levensduur van de houten plank te verlengen. 

 

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.