Snijplank, broodplank, kaasplank, serveerplank, tekstbordje - Boterham Groot

€ 12,95
Op voorraad
SKU
snis 200001 A801

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 200 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpg

Maximaal 1000 tekens

Super leuk boordplankje in boterham vorm!
Foto klik hier ( we bouwen aan een nieuwe webshop foto hier plaatsen even niet mogelijk)
Tip voor de feestdagen! Vraag een offerte voor grotere aantallen als eindejaarsgeschenk of persoonlijke aanvulling op kerstpakket. Vanaf 8 euro!
 Deze serveerplank in boterham vorm, broodplank,  kaasplank, tapasplank, snijplank of houten bord is een uniek cadeau, eindeljaarsgeschenk of relatiegeschenk. Verras nu met een gepersonaliseerde snijplank met leuke quote, lieve groet of afbeelding. Zo maak je een cadeau persoonlijk en laat je zien dat er aandacht aan is besteed. 
Ook leuk om kado te geven als kraamkado voor de kleine spruit om later zijn of haar boterhammetje op te krijgen met bv eigen naam of afbeelding van geboorte kaartje.
 
Moederdagtip! Upload een kindertekening en verras moeder op moederdag met de mooiste snijplank / ontbijtplank ter wereld.
Vraag bij grotere aantallen een offerte aan.
Lettertypes:

Lettertype