Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Snijplank - kaasplank - borrelplank, tapasplank- Beuken 40 x 25 cm.


Ouderwetse Kaasplank gemaakt van duurzaam beuken hout en handgemaakt.
Deze mooie plank wordt ook veel gebruikt als serveerplank in restaurants!

 

Een uniek cadeau, of relatiegeschenk: een ouderwetse kaasplank, broodplank, tapasplank, borrelplank, snijplank of houten bord. Verras nu met een gepersonaliseerde snijplank met een  leuke quote, lieve groet of afbeelding. Zo maak je je cadeau wel heel persoonlijk.

Voor hem, voor haar, als aandenken, bij een jubileum, bij een afscheid, verhuizing of een verjaardag of natuurlijk als relatiegeschenk, promotiemateriaal of als geschenk in het kerstpakket. Altijd een toepasselijk en persoonlijk cadeau.


Vraag bij grotere aantallen offerte aan.

Artikelnummer: snis180049 40 x 25 cm B412

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 18,82

Maximaal aantal karakters 200

+€ 2,00

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpg

Maximaal aantal karakters 1000

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Maak nu in een handomdraai uw persoonlijke kaasplank. Graveren in hout

Een uniek cadeau, of relatiegeschenk: een ouderwetse kaasplank, broodplank, anti-pasti, tapasplank, snijplank of houten bord. Een gewone snijplank is overal verkrijgbaar, maar verras nu door een gepersonaliseerde snijplank te geven waarbij je een leuke quote, een lieve groet of afbeelding erin laat graveren. Zo maak je je cadeau wel heel persoonlijk.
Want zeg nou zelf. Wat is er nou leuker dan je kaas, groenten of brood snijden op een persoonlijk gegraveerde snijplank?   Met deze massief beuken houten snijplank is eten klaarmaken of het presenteren van hapjes voortaan een feestje. Met zo'n uniek en persoonlijke cadeau weet jij iedereen te verrassen!
 
Onderhoud
Om de plank schoon te maken kunt u deze schoonvegen of afnemen met een vochtige doek en daarna laten drogen. Hout  en de gravure kunnen slecht tegen water. Wanneer de plank langdurig in contact is met water of ander vocht kan de plank gaan barsten of kromtrekken en de gravure verbleken. De plank mag dan ook niet gereinigd worden in de vaatwasmachine. Wij adviseren u een onderhoudsolie te gebruiken om de levensduur van de houten plank te verlengen. 

Heb je zelf ergens al een mooie snijplank gevonden die je wil laten graveren dan is dat uiteraard ook mogelijk! Neem in dat geval even contact met ons op via info@naaminhout.nl.

Materiaal
Beuken duurzaam geproduceerd, handgemaakt en onbehandeldDeze houten plank gaat langer mee en trekt minder snel krom door de verschillende koud verlijmde delen.

Dat hout de beste keuze is voor uw snijplank of hakblok staat als een paal boven water. Waarom is beuken de beste keus en niet bijvoorbeeld teak, walnoten, olijfhout of eiken?
Als u uw messen in een goede conditie wil houden, en dat wil zeggen scherp, dan is Beukenhout bij uitstek geschikt om uw messen in goede conditie te houden.
Daarnaast heeft Beuken hout heeft ten opzichte van genoemde houtsoorten een betere anti bacteriële werking. Hierdoor zullen de bacteriën die door sappen van vlees en vis ontstaan sneller dood gaan. 
Dat mensen massaal voor andere houtsoorten kiezen heeft vooral te maken met smaak en onwetendheid. Wij moeten eerlijk toegeven dat houten planken van walnoten, olijf, teak, essen of eiken er fantastisch uitzien maar voor uw gezondheid en uw messen zijn ze niet de beste keuze.
Voor onszelf heeft het karakter van beuken hout nog een ander voordeel: het is beter te verwerken en te bewerken waardoor uw gravures optimaal tot hun recht komen.

Gewicht: ca 1 kilo.
Maat: blad 40 x 25 cm / 49x25x2 cm inclusief handvat
Handvat: ja 
Sapgeul: nee
Dikte: ca 2 cm. 

Toepassing
Kaasplank, snijplank, borrelplank, tapasplank, bruiloft, jubileum, afscheid, verjaardag, nieuw huis, Keuken, horeca, aandenken, prijs, B&B, koken, presenteerplank, hapjesplank.

De plank wordt regelmatig gebruikt als serveerplank of tapasplank in restaurants. Kortom een plank die overal voor gebruikt kan worden. Foodsafe, ambachtelijk, FSC, 

Vraag bij grotere aantallen een graag een passende offerte aan!!!!

Ontwerpen uploaden
Upload uw ontwerp. Zet in vector bestanden karakters altijd om in letteromtrekken. 

Wij zetten pixel bestanden om naar een vector bestand om zo het beste resultaat te behalen. Bijvoorbeeld voor uw bedrijfslogo.

Geef in de opmerkingen duidelijk uw wens door. Wij vragen u altijd eerst om het ontwerp te bevestigen voordat wij gaan graveren. 

* Bestanden kunnen ook onder vermelding van uw bestelnummer via email worden verzonden naar info@naaminhout.nl.

Aanleverspecificaties eigen ontwerp.

 Lettertypes:

Lettertype

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.