Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.

Snijplank - Pizza - 25 cm


Moederdagtip! Upload een kindertekening en verras moeder op moederdag met de mooiste snijplank ter wereld.

Foodsafe kwaliteitsplank!

Deze pizzaplank, kaasplank, broodplank, tapasplank, snijplank of houten bord is een uniek cadeau, of relatiegeschenk. Verras nu met een gepersonaliseerde snijplank met leuke quote, lieve groet of afbeelding. Zo maak je een cadeau persoonlijk en laat je zien dat er aandacht aan is besteed. 

Ook verkrijgbaar in 33 cm en 40 cm.

Vraag bij grotere aantallen een offerte aan.

Artikelnummer: snis180048 - N207

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 25,82

Maximaal aantal karakters 200

+€ 2,00
+€ 5,00

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpg

Maximaal aantal karakters 1000

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Maak nu in een handomdraai uw persoonlijke pizza snijplank

Graveren in hout

Een uniek cadeau, of relatiegeschenk: een pizzaplank, kaasplank, broodplank, tapasplank, snijplank of houten bord. Een gewone snijplank is overal verkrijgbaar, maar verras nu door een gepersonaliseerde snijplank te geven waarbij je een leuke quote, een lieve groet of afbeelding erin laat graveren. Zo maak je je cadeau niet alleen heel persoonlijk, maar het laat ook zien dat je er veel moeite en aandacht aan hebt besteed. 

Voor hem, voor haar, als aandenken, bij een jubileum, bij een afscheid, verhuizing of een verjaardag. Altijd een toepasselijk en persoonlijk cadeau.

Want zeg nou zelf. Wat is er nou leuker dan je pizza, kaas, groenten of brood snijden op een gegraveerde snijplank?   Met deze massief beuken houten snijplank is eten klaarmaken of het presenteren van hapjes voortaan een feestje. Met zo'n uniek en persoonlijke cadeau weet jij iedereen te verrassen!

Heb je zelf ergens al een mooie snijplank gevonden die je wil laten graveren dan is dat uiteraard ook mogelijk! Neem in dat geval even contact met ons op via info@naaminhout.nl.

Materiaal
Beuken duurzaam geproduceerd, handgemaakt en onbehandeldDeze houten plank gaat langer mee en trekt minder snel krom door de verschillende koud verlijmde delen.

Gewicht: ca 1 kilo.
Maat: diverse afmetingen, maat is exclusief handvat.
Handvat: ja 
Sapgeul: nee
Dikte: ca 1,5 cm. De 25 cm maat is ook in een extra dunne maat te bestellen van 1 cm. voor mensen die een minder zware plank wensen.

Toepassing
Pizzaplank, Kaasplank, snijplank, bruiloft, jubileum, afscheid, verjaardag, nieuw huis, Keuken, horeca, aandenken, prijs, B&B, koken, presenteerplank, hapjesplank, Foodsafe, FSC, Ambachtelijk.

Onderhoud
Om de plank schoon te maken kunt u deze schoonvegen of afnemen met een vochtige doek en daarna laten drogen. Hout kan slecht tegen water. Wanneer de plank langdurig in contact is met water of ander vocht kan de plank gaan barsten of kromtrekken en de gravure zal verbleken. De plank mag dan ook niet gereinigd worden in de vaatwasmachine. Wij adviseren u een onderhoudsolie te gebruiken om de levensduur van de houten plank te verlengen. 

Vraag bij grotere aantallen een offerte aan.

Ontwerpen uploaden
Upload uw ontwerp. Zet in vector bestanden karakters altijd om in letteromtrekken. 
Wij zetten pixel bestanden om naar een vector bestand om zo het beste resultaat te behalen. Bijvoorbeeld voor uw bedrijfslogo.
Geef in de opmerkingen duidelijk uw wens door. Wij vragen u altijd eerst om het ontwerp te bevestigen voordat wij gaan graveren. 
Bestanden kunnen ook onder vermelding van uw bestelnummer via email worden verzonden naar info@naaminhout.nl.

Aanleverspecificaties eigen ontwerp.

 Lettertypes:

Lettertype

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):