Snijplank kaasplank, vleesplank met sapgeul - rond

€ 14,95
Op voorraad
SKU
snis170042 SL253

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 1000 tekens

Maximaal 200 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Een uniek cadeau, of relatiegeschenk: een vleesplank, steakplank, kaasplank, broodplank, tapasplank, snijplank of houten bord met sapgeul. Een gewone snijplank is overal verkrijgbaar, maar verras nu door een gepersonaliseerde snijplank te geven waarbij je een leuke quote, een lieve groet of afbeelding erin laat graveren. Zo maak je je cadeau niet alleen heel persoonlijk, maar het laat ook zien dat je er veel moeite en aandacht aan hebt besteed. 

Voor hem, voor haar, als aandenken, bij een jubileum, bij een afscheid, verhuizing of een verjaardag. Altijd een toepasselijk en persoonlijk cadeau.
Vanwege de maat van 22 cm doorsnede ook erg leuk in de kraammand voor het eerste boterhammetje.

Want zeg nou zelf. Wat is er nou leuker dan je steak, kaas, groenten of brood snijden op een persoonlijk gegraveerde snijplank?   Met deze massief beuken houten snijplank is eten klaarmaken of het presenteren van hapjes voortaan een feestje. Met zo'n uniek en persoonlijke cadeau weet jij iedereen te verrassen!

Wil je het dalahorse ontwerp hergebruiken? Geef dat even aan in het vakje opmerkingen.

Heb je zelf ergens al een mooie snijplank gevonden die je wil laten graveren dan is dat uiteraard ook mogelijk! Neem in dat geval even contact met ons op via info@naaminhout.nl.

 Lettertypes:

Lettertype