Voor kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs, direct van de professionele maker.

Verzenden: graveren geschenk vaak al de volgende dag! 1-5 werkdagen, lasercraft naambord ca. 14 dagen, ambachtelijk naambord ca. 21 dagen.
Actie prijs

Snijplank kaasplank, vleesplank met sapgeul - rond


Een uniek cadeau, of relatiegeschenk: een steakplank, kaasplank, broodplank, tapasplank, snijplank of houten bord met sapgeul. Een gewone snijplank is overal verkrijgbaar, maar verras nu door een gepersonaliseerde snijplank te geven waarbij je een leuke quote, een lieve groet of afbeelding erin laat graveren. Zo maak je je cadeau niet alleen heel persoonlijk, maar het laat ook zien dat je er veel moeite en aandacht aan hebt besteed. 


Voor hem, voor haar, als aandenken, bij een jubileum, bij een afscheid, verhuizing of een verjaardag. Altijd een toepasselijk en persoonlijk cadeau.


Want zeg nou zelf. Wat is er nou leuker dan je steak, kaas, groenten of brood snijden op een persoonlijk gegraveerde snijplank?   Met deze massief beuken houten snijplank is eten klaarmaken of het presenteren van hapjes voortaan een feestje. Met zo'n uniek en persoonlijke cadeau weet jij iedereen te verrassen!


Heb je zelf ergens al een mooie snijplank gevonden die je wil laten graveren dan is dat uiteraard ook mogelijk! Neem in dat geval even contact met ons op via info@naaminhout.nl.


 Lettertypes:


Lettertype

Artikelnummer: snis170042

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 27,00

Special Price € 17,00

Maximaal aantal karakters 1000

Maximaal aantal karakters 200

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpeg,jpg

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Maak nu in een  hand omdraai uw persoonlijke snijplank rond - hout

Graveren in hout

Maat: 28 cm doorsnede

Materiaal
Beuken

Toepassing
Steakplank, kaasplank, broodplank, bruiloft, jubileum, afscheid, verjaardag, nieuw huis, Keuken, horeca, aandenken, prijs, B&B, koken, presenteerplank, hapjesplank

Vraag bij grotere aantallen een offerte aan.

Ontwerpen uploaden
Upload* uw ontwerp bij voorkeur op een witte achtergrond. Zet in vector bestanden karakters altijd om in letteromtrekken. 

Wij zetten pixel bestanden om naar een vector bestand om zo het beste resultaat te behalen. Bijvoorbeeld voor uw bedrijfslogo.

Geef in de opmerkingen duidelijk uw wens door. Wij vragen u altijd eerst om het ontwerp te bevestigen voordat wij gaan graveren. 

* Bestanden kunnen ook onder vermelding van uw bestelnummer via email worden verzonden naar info@naaminhout.nl.

Aanleverspecificaties eigen ontwerp.

 

Labels

Labels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.