Snijplank kaasplank, vleesplank met sapgeul - rond

Speciale prijs € 17,00 Normale prijs € 27,00
Op voorraad
SKU
snis170042

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Bij het bestellen geef je aan welke tekst, naam, lettertype, afbeelding of logo je wil graveren.
De productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt je eigen ontwerp!

Maximaal 1000 tekens

Maximaal 200 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Een uniek cadeau, of relatiegeschenk: een steakplank, kaasplank, broodplank, tapasplank, snijplank of houten bord met sapgeul. Een gewone snijplank is overal verkrijgbaar, maar verras nu door een gepersonaliseerde snijplank te geven waarbij je een leuke quote, een lieve groet of afbeelding erin laat graveren. Zo maak je je cadeau niet alleen heel persoonlijk, maar het laat ook zien dat je er veel moeite en aandacht aan hebt besteed. 

Voor hem, voor haar, als aandenken, bij een jubileum, bij een afscheid, verhuizing of een verjaardag. Altijd een toepasselijk en persoonlijk cadeau.

Want zeg nou zelf. Wat is er nou leuker dan je steak, kaas, groenten of brood snijden op een persoonlijk gegraveerde snijplank?   Met deze massief beuken houten snijplank is eten klaarmaken of het presenteren van hapjes voortaan een feestje. Met zo'n uniek en persoonlijke cadeau weet jij iedereen te verrassen!

Heb je zelf ergens al een mooie snijplank gevonden die je wil laten graveren dan is dat uiteraard ook mogelijk! Neem in dat geval even contact met ons op via info@naaminhout.nl.

 Lettertypes:

Lettertype