Snijplank, serveerplank, presenteerplank teakhout hout robuust

€ 19,50
Op voorraad
SKU
snis200025

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 200 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai,dxf,svg,pdf,eps,png,jpg

Maximaal 1000 tekens

Maak kennis met deze ruwe bolster.....

Met het hele gezin of vrienden samen borrelen en tapas eten is heel gezellig, maar je maakt er helemaal een feestje van met deze persoonlijke serveerplank! Een leuk cadeautje voor bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijk of housewarming, want je kunt de presenteerplank laten graveren met een naam, tekst of afbeelding naar keuze. 
Robuust, stoer en ruig. Scheuren, noesten en groffe stukken hout zitten er in....Een plank met karakter!  Vorm is grillig en rauw, volgt het hout dus niet 1 plank is gelijk.

Vanwege de grillige vormen, scheuren en oneffenheden in het hout zal de gravure plaats per plank bekeken worden wat het mooiste uitkomt. Eventuel voorkeuren kun je aangeven in het vakje opmerkingen.

Lettertypes:

Lettertype