Spaarpot

€ 9,95
Op voorraad
SKU
snis170044

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Bij het bestellen geef je aan welke tekst, naam, lettertype, afbeelding of logo je wil graveren.
De productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt je eigen ontwerp!

Maximaal 200 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Maximaal 1000 tekens

Houten spaarpot. Leuk om te geven bij geboorte, verjaardag, reisplannen, spaarplannen voor uniek product of spaardoel. Te voorzien van tekst en of afbeelding hierdoor zal de motivatie om extra geld te sparen zal zeker stijgen. Een leuke en persoonlijke manier om geld te geven als beginnetje voor grotere plannen ipv de standaard envelop. In plaats een envelop met geld kun je een bedrag in de spaarpot steken en je felicitatie of wens op de spaarpot laten graveren. Zo heb je ineens een heel origineel cadeau voor bijvoorbeeld een huwelijk. Maak er iets unieks van!

De houten vierkanten spaarpot zal al je spaargeld zorgvuldig bewaren! Het lijkt zelfs alsof de munten en briefjes voor altijd verdwenen zijn. Wacht nog even met het pakken van de hamer want het zou ontzettend jammer zijn als het leven van je unieke spaarpotje vroegtijdig zou eindigen. De onderkant van de spaarpot kun je namelijk uitschuiven en zo beschik je in een handomdraai weer over je spaargeld. 

MIsschien ook interessant.....onze houten pennenhouder , memohouder met naam en theelichthouder van hout in dezelfde stijl met gravering. Deze artikelen kunnen perfect samen als één groter cadeau gegeven worden.

Voorbeeld tekst geboorte, naam, geboorte-adoptie datum, afbeelding passend bij kaart of kamertje.

Voorbeeld tekst reisplannen, We willen graag naar "thailand" fonds met bijpassende afbeelding.

Voorbeeld droom spaarplan, Ik wil heel graag een "paard" fonds met afbeelding.

Vraag bij grotere aantallen een offerte aan.

Lettertypes:

Lettertype