Deegspatel - pannenlikker

€ 5,99
Op voorraad
SKU
snis200004

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 40 tekens

Maximaal 1000 tekens

Een deegspatel of pannenlikker, ook wel pannenschraper, potlikker of pottenkrabber genoemd, is een stuk keukengerei waarmee de laatste restjes uit een pan of een pot kunnen worden geschraapt. 

Het is grappig dat mooie herinneringen vaak gekoppeld zijn aan dagelijkse dingen zoals tijd doorbrengen met familie en het samen koken, bakken en eten. 
Hou je van de bakkunsten van je moeder, vrouw, oma, man of wie dan ook? En wil je je waardering laten blijken en tegelijk een glimlach op het gezicht toveren? Koop dan nu een persoonlijke spatel voor deze verdienstelijke kok of bakker die de gerechten vermengd met liefde.
Maar ook voor de echte Meesterbakkers zijn deze leuke spatel natuurlijk het ideale cadeau. 

Geef hem met moederdag, als trophee bij een bakwedstrijd of als aandenken na een gezellig culinair evenement.

Kleur wit!!

Stuur je ontwerp/ tekst met lettertype of wensen door en tover ook een glimlach op iemands gezicht! Veel geef plezier!

Moeite met het maken van een ontwerp? Kijk eens op onze inspiratie pagina of stuur ons even een berichtje met wat u ongeveer in gedachten heeft en dan gaan onze ontwerpers voor u aan de slag. Maken we er samen iets moois van!

Voor grotere aantallen neem dan graag even contact met ons op voor een passende offerte!

 Lettertypes:

Lettertype