Stamtafel bord - Stammtisch bord

€ 90,00
Op voorraad
SKU
snis230004

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 200 tekens

Maximaal 1000 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Opzoek naar een gezellig bord voor de stamtafel?

Standaard aan 2 zijdes bewerkt. Handgemaakt dus ieder bord is uniek. Het hout en de hand van de maker bepalen de uiteindelijke vorm.

Maat is ongeveer 35 x 16 cm voor het bord en het voetje is ca 5 cm hoog.

Standaard afgewerkt met lijnolie.

Een stamtafel, ook wel bekend onder de naam Stammtisch, is een tafel in een cafe of andere horecagelegenheid waaromheen zich regelmatig de stamgasten van dit café verzamelen. Gezellige samenkomsten op basis van vriendschap en gewoonte. 

Stamgasten kennen het bedienend personeel en de andere stamgasten vaak bij de (voor)naam. Omgekeerd weet het personeel wat de klant drinkt. Daardoor voelen de stamgasten zich thuis in het café en beschouwen zij het personeel en de andere vaste klanten als goede kennissen.

De stamtafel wordt door een bord gemarkeerd zodat het duidelijk is dat deze voor de stamgasten gereserveerd is. Andere gasten kunnen aan de stamtafel worden uitgenodigd, maar het wordt als onbeleefd beschouwd jezelf aan de stamtafel uit te nodigen.

Heb je vragen, wil je een offerte op maat voor meerdere producten tegelijk, andere modellen, of andere afmetingen? Neem dan contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Lettertypes:

Lettertype