Tekstbord - Huwelijk

€ 12,00
Op voorraad
SKU
snis180056

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 60 tekens

Maximaal 30 tekens

Maximaal 30 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Een houten tekstbord, ter decoratie van jullie huwelijkslocatie,  speciaal voor jullie gemaakt!
Jullie bruiloft is een feest van liefde maar waarschijnlijk ook een hele drukke dag. Jullie kunnen op deze mooie dag helaas niet overal tegelijk zijn.  Op zo'n moment kun je gebruik maken van tekstborden.  Hiermee maken jullie, aan jullie gasten, duidelijk hoe blij jullie zijn dat ze er zijn maar de borden zijn zeker ook handig om praktische informatie, in stijl, mede te delen.

Standaard in verschillende maten leverbaar maar zeker ook op maat gemaakt. Neem in dat geval contact met ons op voor een advies en offerte op maat. Doe dat ook wanneer u interesse heeft in meerdere producten tegelijk!

Ook is er ruime keuze uit materiaal. Diverse soorten hout maar ook kunststof waarop geprint wordt is een mogelijkheid! Onderstaand de prijzen voor hardhout of populieren multiplex 6 mm. Andere materialen in overleg.