Theedoos - sieradenkist 9 vaks, keizerin boom hout

€ 11,50
Op voorraad
SKU
snis180127

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulie aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frrezen of printen.
Onze productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt zelf je ontwerp!
Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 200 tekens

Maximaal 10 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Maximaal 1000 tekens

Is jouw moeder een echte theeleut? Of genieten jij en je vriendinnen altijd ontzettend van jullie vaste relaxmoment, onder het genot van een kopje thee? Dan is deze leuke houten theedoos een bijzonder en persoonlijk cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, Moederdag, Valentijn, als huwelijksgeschenk of gewoon zomaar. Want het is toch altijd theetijd? 

 Zelf een unieke theedoos maken is makkelijk. Je voegt jouw naam, tekst, logo en/of afbeelding naar keuze toe. Wij graveren jouw ontwerp vervolgens in de houten deksel. Wacht niet langer en maak jouw unieke theekistje, met 9 vakjes waar precies de gemiddelde theezakjes in passen. Ideaal als cadeautje, relatiegeschenk, kerstgeschenk, eindejaarsgeschenk, bedankje of als presentatie doos op je eigen bedrijf.

Optie: laat ook een boekenlegger of breinaalden graveren met een eigen naam of ontwerp voor een uniek relax momentje!

Optie 2: Laat je theedoos vullen met Pickwick thee. Ieder vak gevuld met een andere smaak. 5 Zakjes per smaak.

Tip: ook leuk om te gebruiken als bewaardoos voor sieraden, kleine spulletjes of verzamelbox voor sprokkelwaar uit de natuur!

Standaard wordt de gravure gecentreerd. Wil je hem op andere plek geef dat even aan in vakje opmerkingen.

Grote aantallen nodig voor een persoonlijk eindejaarsgeschenk of om als relatiegeschenk te gebruiken? Vraag om een offerte op maat.

Lettertypes:

Lettertype