Plat potlood / Timmermanspotlood Zwart XL met naam of tekst.

€ 2,95
Op voorraad
SKU
snis1800118 - zwart XL

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 25 tekens

Het mooie met het praktische verbinden – daar slaagt dit duurzame mooie houten timmermanspotlood, met natuurlijke uitstraling, in.  Een prachtig en persoonlijk cadeau, bedankje of relatiegeschenk wat met veel plezier dagelijks zal worden gebruikt door de handige doe het zelver, klusjesman, timmerman of andere mensen werkzaam in de bouw.

Om van dit potlood nu een echt persoonlijk geschenk te maken kunnen we het potlood voorzien van een persoonlijke gravure. 

Visitekaartje nodig in de bouw? Denk eens aan een timmermanspotlood!

In een tijd waarin duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout dé trend is, is een potlood  met gravure van uw bedrijf dan ook een ideaal relatiegeschenk om weg te geven tijdens evenementen als beurzen of open dagen.  Met dit potlood met gravure geef je je relaties niet alleen een praktisch en persoonlijk relatiegeschenk, maar maakt je gelijk een statement voor duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke materialen.

Lettertypes:

Lettertype