Wandplaat rechthoek - DECOTOtaal Diverse modellen.

€ 9,95
Op voorraad
SKU
snis200048 wandplaat rechthoek - DECOTOtaal

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product.
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulier aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frezen of printen.

Wij gaan ervan uit dat je beschikt over de eventueel benodigde auteursrechten voor het gebruik van de afbeeldingen en teksten die je zelf aanlevert.

Onze productfoto's zijn slechts voorbeelden, je bepaalt zelf je ontwerp.

Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Leuke tekstborden om  je huis of tuin op te vrolijken.

Helaas hebben we een technisch probleempje op de site waardoor we tijdelijk geen nieuwe foto kunnen plaatsen.
Voor foto's van deze wandplaat / tekstborden klik hier of neem een kijkje op de site van PKprints.

Nu het Corona virus ons massaal in de greep heeft merken we dat we met zijn allen steeds meer behoefte hebben ons huis en zeker ook onze buitenruimtes gezellig aan te kleden. 

Of je nu een grote of een kleine muur, tuin of schutting  hebt: het maakt niet uit, want je kunt één tekstbord ophangen of meerdere of combineren met cirkels of andere vormen.

Combineer de tekstborden van verschillende formaten, combineer teksten met foto's of afbeeldingen, combineer op kleur, thema of seizoen en hang ze op in een leuke opstelling of zet ze op een wandplank, fotoplank, schilderijen plank, display-plank of kastje samen met een lampje en een kamerplant. Zo creëer je al snel een gezellig hoekje in huis, kinderkamer, keuken, woonkamer, tuin, mancave of overkapping in je tuin.

Je hebt de keuze uit meerdere materialen Kunststof ( forex) voor indoor gebruik of Aluminium ( dibond) voor indoor en outdoor gebruik, verderop deze pagina lees je eigenschappen per product.

Eigen tekst of afbeelding? Informeer naar de mogelijkheden! 

N.B.: De kleur van het te ontvangen product kan lichtelijk afwijken van de kleur die op de website te zien is.