Wijnkist - 1 fles -met touw handvat en schuifdeksel

€ 16,95
Op voorraad
SKU
snis170031 - touw - schuifdeksel

Een gepersonaliseerd product is een duurzaam product!
Je gebruikt de ontwerptool of geeft in het bestelformulie aan welke tekst, afbeelding of logo je wilt laten lasergraveren, frrezen of printen.
Onze productfoto's zijn voorbeelden. Je bepaalt zelf je ontwerp!
Geef je in het opmerkingen veld aan dat je eerst een ontwerp via email wilt ontvangen? Dan wachten we op jouw akkoord voordat we aan de slag gaan.

Maximaal 200 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, dxf, svg, pdf, eps, png, jpeg, jpg

Maximaal 1000 tekens

Bestel hier een luxe houten wijnkist met schuifdeksel, touw handvat en persoonlijke gravure! Tip! Leuk voor in het kerstpakket! 

Zijn je ouders echte wijnkenners? Lust je beste vriend of vriendin graag een wijntje op z'n tijd? Ben je opzoek naar het leukste kado voor een housewarmingparty? Dan is deze luxe houten wijnkist een perfect cadeau! Jij ontwerpt de deksel namelijk helemaal zelf. ( eventueel kunnen we bij grotere aantallen de deksel ook vervangen door een schuifdeksel van forex of dibond en deze printen met foto of logo oid neem hiervoor ontact met ons op)

Wij werken zelfs samen met goede lokale wijnhandelaren die een geschikte wijn voor u kunnen kiezen. Kiest u liever zelf? Ook geen probleem. Neem voor de mogelijkheden contact  met ons op.

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een verjaardagscadeau, geschenk voor een bruiloft, bedankje voor een collega, iets voor vaderdag, jubilea of de wijnkist wil gebruiken als relatiegeschenk voor je zakenrelaties. Een flesje wijn of whiskey valt eigenlijk altijd wel in de smaak en het mooiste cadeau is een persoonlijk cadeau.

Behalve een persoonlijke tekst, naam of afbeelding is de wijnkist natuurlijk ook te personaliseren met je bedrijfslogo.

Wist je dat de meeste bieren ook in de kist passen?

TIP! Wist je dat we ook jouw eigen fles wijn kunnen graveren....ja in het glas van de fles! Vraag naar de mogelijkheden! Dit vind ik zelf het leukste cadeau voor een wijnliefhebber. Een flesje wijn is altijd goed maar een gravure in de fles zelf is wel heel speciaal!

Of stel een leuk pakket samen door ook een wijnglas te laten graveren, vraag naar de mogelijkheden. De echte vinoloog wordt helemaal blij als hij een persoonlijke wine-master krijgt.

Voor vragen of voor offerte op maat, neem dan even contact met ons op.

 Lettertypes:

Lettertype